Riool aanleggen en repareren. - Gebr. Meijer Hoveniers

Gebr. Meijer Hoveniers
Ga naar de inhoud

Riool aanleggen en repareren.

Niet alleen boven de grond, maar ook ondergronds moeten vaak wat zaken geregeld worden zoals de riolering en afwatering van uw tuin

Wij kunnen defecte riolering repareren en indien nodig vervangen, verbeteren en als dit nodig mocht zijn voor een nieuw tuinontwerp de bestaande riolering of afwatering aanpassen en uitbreiden.

Ook de afwatering van uw gazon of terras kunnen wij op een stijlvolle manier wegwerken zoals bijvoorbeeld een mooi en duurzaam rooster van roestvrij staal aan de rand van uw terras zodat de afwatering toch goed geregeld is en ook bij het ontwerp past.
riool
Voor Scholen doen wij ook het onderhoud van de afwatering van schoolpleinen zoals het doorspuiten van de riolering zodat hemelwater weer netjes wordt afgevoerd en er geen plassen blijven staan.
Dit doen wij ook voor bedrijven en hun terreinen.

Soms gaat de oude riolering die vaak nog bestaat uit oude keramische buizen (GRES) scheuren of breekt door verzakking, wortels af waardoor het afvalwater in de bodem terecht komt en niet meer goed afgevoerd wordt.

Ook deze GRES buizen kunnen wij vervangen door de moderne kunststof buizen waardoor de afvoer naar het riool weer jarenlang in orde is.
Copyright © 2003- - Meijer Hoveniers
Terug naar de inhoud