Vaste planten in potten - Gebr. Meijer Hoveniers

Gebr. Meijer Hoveniers
Ga naar de inhoud

Vaste planten in potten

Beplanting > Vaste Planten
Vaste planten worden over het algemeen het meest toegepast in de tuin in de volle grond, maar vrijwel elke vaste plant, heesters en bomen kunnen ook in potten worden gehouden.

Stel dat u uw tuin voor het grootste deel betegeld wilt hebben voor een terras en oprit voor uw auto of u heeft een dakterras, dan kunt u met beplanting in potten uw tuin toch de sfeer met kleur en groen geven en de natuur verwerken in een strak ontwerp.
pot
Maar beplanting in potten is natuurlijk ook een waardevolle toevoeging aan de traditionele tuin.

Er zijn vele soorten potten en bakken in allerlei maten, vormen en materialen zoals metaal, hout, kunststof en aardewerk.

Ook voor uw bedrijfsterrein zijn bloembakken met geselecteerde bloeiende vast planten of bomen een blikvanger voor uw bedrijf.

De verzorging en onderhoud en watervoorziening kunt u aan ons toevertrouwen zodat u er geen omkijken naar heeft.

Bij beplanting in potten is in de winter wel extra aandacht nodig. Niet alle materialen zijn vorstbestending en veel planten zijn niet winterhard.
Deze moeten dan extra beschermd worden of tijdelijk verplaatst worden naar een vorstvrije ruimte.
Het is ook mogelijk om in de winter dan winterharde beplanting in geschikte potten en/of bakken te plaatsen zodat uw tuin of terrein toch voorzien is van de kleur en sfeer die beplanting geeft.
Copyright © 2003- - Meijer Hoveniers
Terug naar de inhoud